Τμήμα θεραπευτικής μάλαξης (massage)

Τμήμα θεραπευτικής μάλαξης (massage)

Περιλαμβάνει

Η μάλαξη είναι η αρχαιότερη και η πιο διαχρονική θεραπεία μέχρι σήμερα. Είναι μια ευρέως αναγνωρισμένη θεραπεία που είναι ιδιαίτερα προσφιλής και αγαπητή από την συντρηπτική πλειοψηφία των ανθρώπων. Επίσης,  μόνο οι φυσικοθεραπευτές και οι αισθητικοί έχουν επαγγελματικό δικαίωμα να εφαρμόζουν την συγκεκριμένη θεραπευτική τεχνική στην Ελλάδα.  Επιπρόσθετα, οι φυσικοθεραπευτές χρησιμοποιούν την μάλαξη και σαν μέρος άλλων θεραπειών που χρησιμοποιούν.

Το μασάζ είναι ο χειρισμός επιφανειακών και βαθύτερων στρωμάτων μυών και συνδετικού ιστού χρησιμοποιώντας μια ποικιλία τεχνικών. Ανακουφίζει από την ένταση και το άγχος, μειώνει τους μυϊκούς σπασμούς, βελτιώνει την ελαστικότητα των μυών και αυξάνει το εύρος κίνησης των αρθρώσεων, ελαττώνει την αρτηριακή πίεση και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου. Τέλος, μπορούν  να επωφεληθούν άτομα με μακροχρόνιες παθήσεις όπως χρόνια ημικρανία, οστεοαρθρίτιδα, ινιμυαλγία, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και κατάθλιψη.

Τα είδη μάλαξης που μπορεί κάποιος να κάνει στα κέντρα μας είναι:

Deep Tissue Massage για χαλάρωση των εν τω βάθει ιστών

Αθλητικό massage

Λεμφικό massage

Anti-Stress massage για την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, τη μείωση των μυϊκών σπασμών, την αποκατάσταση της λειτουργίας του νευρικού συστήματος και την γενικότερη τόνωση του οργανισμού και της ψυχικής διάθεσης

Image
Image
Image
Image
Image
PhysiOsteo Team © 2023 by Toilos - Psarogiorgos. All Right Reserved

PhysiosteoTeam «Επιστρέψτε στη ζωή που θέλετε να ζήσετε»

Image